Lyxiga sänggavlar för ditt sovrum

 

Här presenterar jag lyxiga sänggavlar till sovrum.

Showing 1–28 of 48 results

En lyxig sänggavel kan lyfta ett helt sovrum och skapa en helt ny känsla. Rustika, i sammet, moderna eller minimalistiska, oavsett vilken typ av sänggavel du är är ute efter så hittar du här med största sannolikhet en sänggavel du gillar. 

Lyxiga sänggavlar i sammet och billiga sänggavlar samlade på en plats. Fynda er drömsänggavel och få ett lyxigt sovrum. Bland annat massor av snygga billiga beige sänggavlar. Att inreda sovrummet med en sänggavel lyfter hela rummet. Med stoppade sänggavlar får ni den där lyxiga hotellkänslan. Matcha gärna en ljus sänggavel i sammet med lyxiga ljusa sammetsgardiner i samma nyans. Om ni väljer en grå eller en svart sänggavel, då får rummet en mer mystisk spännande känsla. Här på sidan erbjuds en mängd olika sänggavlar som passar din säng, och tyget på dem finns i en mängd olika nyanser. Du kan oftast själv välja färg, stil och finish på din sänggavel, och på så sätt verkligen hitta en sänggavel som matchar dina önskemål och stil.

 

Sänggavel i rotting

En sänggavel i rotting är ett utmärkt sätt att ge ditt sovrum en lyxig känsla med en naturlig touch. Rottinggaveln är mycket populär av just denna anledning och kan hittas i nästan vilken färg som helst. Texturen är också unik och ger en mycket mer intressant design än en vanlig sänggavel i trä.

Sänggavel i sammet

En sänggavel i sammet är en lyxig och dyr sänggavel som passar utmärkt i ett modernt sovrum. Sammetssänggavlar finns också ofta i rustika eller traditionella sovrum, eftersom sammetstygets struktur och djup skapar ett elegant utseende i rummet. Sammet är också ett material som absorberar ljud mycket bättre än många andra tyger, vilket kan vara fördelaktigt i sovrum där man oftast vill ha det väldigt lugnt och skönt för att kunna njuta av en riktigt god natts sömn.

Sänggavel i trä

En sänggavel i trä kan skapa en mycket hemtrevlig känsla i ditt sovrum. Om du vill ha en rustik, traditionell eller lantlig känsla och utseende i ditt sovrum, är en sänggavel i trä ett utmärkt val. En sänggavel i trä är också ett utmärkt sätt att få ditt sovrum att kännas varmare och mysigare – vissa säger till och med att den kan ge ditt sovrum en ”uppvärmningseffekt”. En sak att vara försiktig med när du väljer en sänggavel i trä är att den inte är för mörk, då det då kan ge rummet en tryckande känsla.

 

För lite sänggavel-inspiration, diy sänggavel-tips och massa snygga sovrum besök gärna bloggen inredningsvis.se