Speglar

 

SPEGLAR – Här hittar ni nätets snyggaste speglar samlade på en och samma plats. Att inreda med speglar är det trendigaste ni kan göra just nu.
Hitta här er nästa drömspegel.

 

Showing 1–28 of 94 results

Här hittar ni nätets snyggaste speglar samlade på en och samma plats. Att inreda med speglar är det trendigaste man kan göra just nu. På Instagram ser man snygga trendiga speglar i alla hem och framför allt runda speglar.

Här har Maria på Inredningsvis valt ut de mest populära speglar online just nu. Ni hittar lyxiga speglar, billiga speglar, runda speglar och fyrkantiga speglar. Det finns helt enkelt en spegel för alla smaker.

Speglar är inte bara snygga att se på de är även smarta att inreda med i små hem. Speglar har nämligen en förstorande effekt på ett litet hem. Speglar reflekterar ljus och då luras ögat tro att hemmet är större än det är. Har man inga fönster i ett rum kan man även placera några speglar som fejkfönster.
En stor maffig guldspegel ger hemmet en lyxig känsla. Eller varför inte ha en stor spegel ovanför den öppna spisen.

Allra hetast i år är att mixa tavlor med speglar i en så kallad spegelvägg. Ja det finns inga gränser för vad man kan göra med speglar. Det är bara att leka sig fram därhemma och testa fram vart speglarna gör sig bäst.

Typer av speglar

Vilka typer av speglar som finns att köpa beror vanligtvis på var du köper och hur mycket du planerar att spendera. Du kan hitta många olika typer av speglar på nätet.
Priserna på speglar beror mest på storlek och kvalitet så det är viktigt att tänka på hur stor spegeln ska vara och vilken typ av spegel som passar bäst till estetiken i ditt rum eller hem. Speglar har som sagt ofta en förstorande effekt på ett hem, så tänk på detta när du funderar på hur stor din spegel ska vara.
Speglar är ett utmärkt sätt att lägga till ljus och dimension i ett rum eller hem. Oavsett om du planerar att använda speglar som dekorativa föremål eller för praktiska ändamål, se till att den typ av spegel du köper passar den funktion du vill att den ska fylla.

Badrumsspeglar

Det finns många olika badrumsspeglar att välja mellan, så när du planerar din badrumsrenovering eller ditt nya badrum bör du fundera på vilken typ av spegel som passar bäst för dina behov. Det första du bör tänka på är storleken. En större spegel får ett litet rum att kännas större och en mindre spegel får rummet att kännas mer intimt. I mindre badrum är en oval spegel i retrostil ofta ett bra val. En rund spegel får rummet att kännas rymligare och öppnare medan en oval form ger en känsla av lugn och avkoppling. Ovala speglar har också förmågan att få handfat att se större ut än de är. Rekommenderade speglar för små badrum är väggmonterade runda eller fyrkantiga speglar. Om du vill ha en speciell spegel i badrummet är en av de hetaste trenderna nu att ha en vägg med flera speglar i stället för bara en stor eller liten spegel. Detta ger rummet en sofistikerad och lyxig känsla. Du kan placera dekorativa speglar ovanför badkaret också.

Golvspeglar

När du köper golvspeglar bör du ta hänsyn till rummets storlek och stilen i ditt hem. Du kanske också vill fundera på var spegeln kommer att stå på sin framtida plats – detta är särskilt viktigt om du planerar att använda spegeln som dekoration.
Om du har ett stort rum med högt i tak är en stor golvspegel idealisk. Om du istället har lågt i tak och små rum kan du med fördel istället välja en mindre spegel, som vanligtvis är rund eller fyrkantig.

Hallspeglar

Hallspeglar är ett relativt billigt sätt att ge din hall stil och karaktär. Det viktigaste är spegelns placering och storleken på spegeln eller hallen som den ska placeras i. När du väljer storleken på din hallspegel bör du också tänka på hur stor den behöver vara.
Runda hallspeglar tar t.ex. mindre plats än rektangulära former och är idealiska för smala utrymmen. Förutom att de oftast är billigare släpper de också in mer ljus i ett utrymme, vilket kan bidra till att få ett litet område att se större ut. En rund form reflekterar ljuskällor jämnt, så om du hänger den nära ett fönster och det inte finns något annat ljus i rummet kommer du att få bättre ljus i det området. Runda speglar är därför perfekta för smala hallpassager eller små hallar.