Speglar

 

SPEGLAR – Här hittar ni nätets snyggaste speglar samlade på en och samma plats.Att inreda med speglar är det trendigaste ni kan göra just nu. Här finns er dröm spegel.

 

Inredningsvis är Sveriges mest populära inredningsblogg med tusentals inredningstokiga läsare varje månad. Detta är en bloggshop där Maria som driver bloggen samlat och handplockat den bästa inredningen från de bästa inredningsbutiker online. Detta är inte en vanlig webshopp utan en shoppingportal så ev frågor och klagomål gör ni direkt med butikerna som produkterna kommer från.

SPEGLAR – Här hittar ni nätets snyggaste speglar samlade på en och samma plats. Att inreda med speglar är det trendigaste man kan göra just nu. På Instagram ser man snygga trendiga speglar i alla hem och framför allt runda speglar. Här har Maria på Inredningsvis valt ut de mest populära speglar online just nu. [ Läs mer ]Ni hittar lyxiga speglar, billiga speglar, runda speglar och fyrkantiga speglar. Det finns helt enkelt en spegel för alla smaker. Speglar är inte bara snygga att se på de är även smarta att inreda med i små hem. Speglar har nämligen en förstorande effekt på ett litet hem. Speglar reflekterar ljus och då luras ögat tro att hemmet är större än det är. Har man inga fönster i ett rum kan man även placera några speglar som fejk fönster. En stor maffig guldspegel ger hemmet en lyxig känsla. Eller varför inte ha en stor spegel ovanför den öppna spisen. Allra hetast i år är att mixa tavlor med speglar i en sk. spegelvägg. Ja det finns inga gränser för vad man kan göra med speglar. Det är bara att leka sig fram därhemma och testa fram vart speglarna gör sig bäst. [ Mindre mer ]