Vardagsrum, New England stil

 

Här presenterar jag inredning som passar till vardagsrum i New England stil. Om du vill veta mer om New England stilen och New England möbler hittar du mer information om det här.

Showing 1–28 of 55 results

New England möbler

New England möbler handlar om klassiska materialval, gediget hantverk och välgjorda detaljer som ofta finns i den stil som representerar den amerikanska östkusten. Inred ditt hem med möbler i massivt mörkt trä, tygklädda soffor och stolar och pendellampor i borstad mässing. Med lätta material och en avslappnad känsla ger den här designen den perfekta New England-atmosfären. Här på sidan erbjuder vi en mängd olika New England möbler, som har byggts skickligt och med högsta kvalitet. Vi har upptäckt att allt fler människor går ifrån billigt tillverkade möbler till förmån för högre kvalitetsmöbler som bättre förmedlar en känsla av distinktion och stil. Oavsett om det är för hemmet eller kontoret, innehåller vårt sortiment av New England möbler och inredningsdetaljer en mängd olika möbler och produkter som kommer att komplettera det utseende du är ute efter. Bland annat hittar du traditionella och vackra matstolar och bord i trä. Skåp i massivt trä i flera olika stilar som kan ge en helt annan känsla och klass åt alla rum i ditt hus. I vårt breda utbud av New England möbler från Newport finner du även klassiska klubbstolar i läder, soffor täckta med plyschiga tyger, fåtöljer, ottoman, bänkar, konsolbord och mycket annat. När du bestämmer dig för de perfekta New England-möblerna för ditt hem eller kontor kan vi nästan garantera att du här kommer att hitta något som faller dig i smaken och tar dig tillbaka till den amerikanska östkusten.

Varifrån kommer New England-stilen?

New England-stilen är ett resultat av dess ursprung på östkusten. Dess estetik kommer från de klassiska trä- och metallmöblerna som bland annat blandas med blomstertryck och bekväma stoppningsmaterial för att skapa en varm och mysig atmosfär. För att skapa en ”sofistikerad shabby chic”-stil i ditt hem måste du lägga till gamla men attraktiva föremål med nya texturer och färger. Möbler i New England-stil från Newport är både exklusiva och högkvalitativa möbler som erbjuder pålitliga konstruktionstekniker som är utformade för att hålla i generationer, så du kan räkna med de föremål vi rekommenderar från varumärken som Newport är både genomtänkta och av väldigt hög kvalité.